Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România pot să direcţioneze 3,5% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie).

Dacă doriți să susțineți Asociația Alternativ Sport Club, completați formularul de mai jos și redirecționați o parte din impozitul dumneavoastră, pe care deja l-ați plătit statului.

Data până la care formularele pot fi depuse este 25 mai, iar procedura este simplă și nu costă nimic.

Puteți genera fișierul online de aici formular230.ro/asociatia-alternativ-sport-club-afj și apoi să-l trimiteți prin e‑mail la adresa de mai jos.

Sau descărcați formularul pentru anul 2023 completat deja cu datele noastre: Formularul 230. Completați doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele dumneavoastră. Semnați formularul în partea din stânga jos.

Trimiteți formularul prin una dintre metodele de mai jos:

  • Scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de e‑mail inscrieri@alternativsport.ro. Asigurați-vă că fotografia este clară și toate datele pot fi citite cu ușurință. Ne vom ocupa noi mai departe să depunem formularul la ANAF.
  • Prin poștă sau prin curier la adresa: Hemeiuș, str. Gării, nr. 46, județul Bacău, cod 607235.
  • La organul fiscal de care aparținți, conform adresei din buletin. Puteți depune formularul direct la registratură sau prin poștă cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale.
  • Prin serviciul online ANAF Spațiul Privat Virtual, dacă aveți semnătură electronică.